Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Åka bil.

Av Fredda & Anna - 25 juni 2008 14:55

I dag har Vito och husse passat på att vänja Vito lite mer med bilen och framför allt buren.


De första gångerna fick Vito hoppa in i buren och nosa runt lite med grinden öppen. Sedan provade vi på med bakluckan stängd vilket av ylandet att döma inte var det populäraste Vito gjort.


Det är nu tredje gången vi tagit en kort sväng i bilen för att kolla läget lite och jag skulle passa på att göra ett litet ärende.

Resans början var inte speciellt rolig tyckte Vito och ylade nästan hela vägen dit......

Väl framme så charmade vi naturligtvis husses gamla arbetskamrater som hade fullt upp med att ta kort på Vito

Sedan fick jag hoppa in i buren medan husse stog utanför bilen och pratade en liten stund. Då tyckte Vito att det var helt oki i buren och somnade sött.Vito vaknade till när vi skulle åka igen men somnade sedan om och sov hela vägen hem. (cool lugn kille)


När vi väl var hemma var det inte den lättaste saken i världen att väcka upp Vito eller att försöka få honom ur buren :)


Men en liten tur ner till skogen för att uträtta lite behov gjorde susen och sedan var det full fart igen. 
ANNONS
 
Syrran Doris

Syrran Doris

25 juni 2008 22:16

Den där bilen,den var inte kul till en början med men idag kom jag på att den var rätt okej. Matte och Husse tyckte i alla fall att jag var jätte duktig.

Syrran Doris

http://htt://ConnyochDoris.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jennifer

25 juni 2008 22:59

Va roligt att ha ännu en blogg att läsa. Jag kommer att titta in ofta och uppdatera mig om sötnosen Vito.

Kram Jennifer med Devarox Angel

 
Ingen bild

zara er andra dotter

28 juni 2008 21:36

Hej!
Jag hoppas att alla där hemma mår SUPER,vad kul att höra att de kommer mer och mer överens:D nu e det varmt här nere det kommer mer och mer "kalimma"jag ska skicka ett brev men jag ska bara köpa frimärke.Jag sacknar er hoppas ni sacknar mig ! kommer snart hem ! jag älskar er ! puss och hej leverpasterj!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredda & Anna - 31 augusti 2008 12:18

Som vanligt har man varit duktig på att uppdatera bloggen....NOT! Men här kommer lite om vad vi haft för oss under senaste tiden.   Vito hade käkat nått olämpligt förra veckan och vart riktigt risig i magen. Diet inleddes vilket inte var direkt poppi...

Av Fredda & Anna - 9 augusti 2008 11:39

Efter solsken kommer regn...eller egentligen ska det väl vara tvär om??? Nu har det öst ner i Västerås så att hela augustis regnmägnd kom på en enda dag! Nu är det ju lite jobbigt att heta Vito eftersom han inte gillar regn... Man får helt sonika ta ...

Av Fredda & Anna - 30 juli 2008 18:55

Nu har vi slarvat med att uppdatera grabbarnas blogg igen. Men i det varma vädret och en hel del att göra på huset så har inte orken varit vad den borde.   Bosco och Vito har utvecklat en underbar kamratskap under den tiden som Vito varit hos oss. De...

Av Fredda & Anna - 17 juli 2008 20:31

I dag kom min jätte stora kompis Winston på besök. Han är en Doug de Bordeaux och har ganska nyligen fyllt ett år och har väl passerat 60kg. strecket med råge. Trots att han är så stor är han jätte försiktig med mig när vi busar och leker. Ett minus ...

Av Fredda & Anna - 16 juli 2008 16:05

I dag har jag varit till veterinären! Vilken barnlek!! Utan minsta tvekan travade jag in som om jag minsann hade varit där förut. Husse och jag fick sätta oss ner bland ett gäng andra filurer i väntrummet medans matte skötte pappers biten. Brevid mig...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bosco & DeVito med Blogkeen
Följ Bosco & DeVito med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se