Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Hussar,Mattar och större hundar.

Av Fredda & Anna - 26 juni 2008 14:53

SUCK!

Att vara liten valp är inte lätt!!!

Man är ju lite trött av sig och vill gärna sova så mycket det bara går men.....det tycker ju tydligen inte matte & husse.


Lill matte Kim hade fotbollsträning på onsdags kvällen.

Då var jag tvungen att följa med och dessutom envisades de med att jag skulle ha halsbandet på med ett tillhörande "snöre" som de höll mig fast i!!!!

Nu var det ju inte så lång stund jag satt fast men tillräckligt länge för att jag skulle tröttna ur ordentligt.

Jag gjorde som de sa ett litet tag och gick snällt med utan att dra men sedan la jag mig ner i ren protest.

Jag hänger ju faktiskt efter dem fast jag springer lös.....


Annars var det ganska oki att vara med särskilt när det står 14-15st.9åringar på behörigt avstånd och talar om för mig hur söt jag är. (stolt som en tupp)

Slapp var där så jätte länge för det var matdax för mig så jag och husse åkte hem för att få i mig lite mat.


Väl hemma möttes vi i dörren av den där lurviga filuren som drar så fort jag kommer i närheten av honom *suck*

Men lagom till fotbollen hade jag lyckats trötta ut honom så att jag till och med fick lägga mig brevid honom och gosa en liten stund.


I morse hade jag och husse sovmorgon. Vi tassade upp vid 9 tiden och stack ut på tomten och njöt av solen en liten stund.

Husse var tvungen att sticka in till stan för att fixa ett par saker så då fick jag vara hemma med lill husse Chrille.


Sen var det dax igen!! Husse kommer hem och tycker att vi skall gå ner i skogen en liten stund *suck*

Skogen är för tillfället inte mitt favvo ställe utan jag vill gärna sticka hem så fort det bara går. Men jag höll ut ett par minuter för att göra husse glad sedan bar det av hemmåt så fort det bara gick.


Så nu ligger jag här under bordet i vardagsrummet och berättar för husse vad han skall skriva i bloggen.

Det är nog tur att jag är med för jag tror att husse knappt har skrivit så här mycket sedan han var tvungen att skriva uppsatts i grundskolan.

*gäsp*

/Vito


 
ANNONS
 
Mormor Åsa

Mormor Åsa

28 juni 2008 15:05

Hej världens gulligaste Vito!

Vad härligt att du har börjat blogga, jag kommer kika in här ofta för att se hur det går för dig! Leo saknar dig och vill hälsa på och träffa Kim ;-)

Stor puss på nosen från mamma Bella & Syrran!

Kram Åsa

http://www.devarox.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredda & Anna - 31 augusti 2008 12:18

Som vanligt har man varit duktig på att uppdatera bloggen....NOT! Men här kommer lite om vad vi haft för oss under senaste tiden.   Vito hade käkat nått olämpligt förra veckan och vart riktigt risig i magen. Diet inleddes vilket inte var direkt poppi...

Av Fredda & Anna - 9 augusti 2008 11:39

Efter solsken kommer regn...eller egentligen ska det väl vara tvär om??? Nu har det öst ner i Västerås så att hela augustis regnmägnd kom på en enda dag! Nu är det ju lite jobbigt att heta Vito eftersom han inte gillar regn... Man får helt sonika ta ...

Av Fredda & Anna - 30 juli 2008 18:55

Nu har vi slarvat med att uppdatera grabbarnas blogg igen. Men i det varma vädret och en hel del att göra på huset så har inte orken varit vad den borde.   Bosco och Vito har utvecklat en underbar kamratskap under den tiden som Vito varit hos oss. De...

Av Fredda & Anna - 17 juli 2008 20:31

I dag kom min jätte stora kompis Winston på besök. Han är en Doug de Bordeaux och har ganska nyligen fyllt ett år och har väl passerat 60kg. strecket med råge. Trots att han är så stor är han jätte försiktig med mig när vi busar och leker. Ett minus ...

Av Fredda & Anna - 16 juli 2008 16:05

I dag har jag varit till veterinären! Vilken barnlek!! Utan minsta tvekan travade jag in som om jag minsann hade varit där förut. Husse och jag fick sätta oss ner bland ett gäng andra filurer i väntrummet medans matte skötte pappers biten. Brevid mig...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bosco & DeVito med Blogkeen
Följ Bosco & DeVito med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se